Medlemsblad

I Dansk Shar Pei Klub udgiver vi et klubblad en gang årligt, i december. Bladet har undergået store forandringer siden starten og er endt ud i et format og et layout vi er meget stolte over. Bestyrelsen vægter bladet meget højt, selvom vi både har en hjemmeside samt en Facebook Gruppe. I disse digitale tider, har vi valg at udgive et nyhedsbrev på facebook og under medlems log in vores hjemmeside.

Bladet er på mange sider med farver på alle siderne. Bladet er fyldt med fortællinger fra medlemmerne om livet med deres Shar Pei, oplevelser i klubregi eller andre situationer. Hvert blad inspirere til aktiviteter, informere om hvad der rør sig i klubben eller andet. Derudover er der en aktivitetskalender med invitationer til gåture og andre sociale arrangementer samt en udstillingskalender, hvis man er til den del af hundesporten. Og så har vi selvfølgelig en side-9-hund (der skal jo også være plads til lidt sjov ;-)

Alle medlemmer er mere end velkomne til at sende historier om deres hunde, billeder eller andet der kunne have interesse for resten af klubbens medlemmer. Materiale kan indsendes til Redaktionen på denne mail:Som medlem er det også muligt at få annoncerer i bladet. Det kan være en reklame for sit firma, for et kommende hvalpekuld, for flotte resultater i udstillingsringen eller anden hundesport. Man kan også benytte annoncepladsen til at sende klubbens øvrige medlemmer en hilsen i forbindelse med jul og nytår eller andet.